ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟΥ

Πιστεύοντας πάντα στην καλή συνεργασία και στην σχέση εμπιστοσύνης την οποία πάνω από 20 χρόνια έχουμε δημιουργήσει μαζί σας, προχωρήσαμε σε μια νέα οικονομική πολιτική, μειώνοντας για ακόμη μια φορά, τις τιμές των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Φανοποιείο, στην επισκευή, την βαφή και σε όλες τις παροχές αποκατάστασης ζημιών – φθορών, που χρειάζεται το αυτοκίνητο σας.

Γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύουμε τα τελευταία χρόνια, προσπαθούμε να μειώνουμε τις τιμές μας, χωρίς όμως να μειώνουμε ούτε κατά το ελάχιστο το υψηλό επίπεδο που προσφέρουμε σε ποιότητα εργασιών και ανταλλακτικών. Έτσι,

  • χωρίς να μειώνουμε χρόνο για την επισκευή – βαφή του αυτοκινήτου σας και
  • χωρίς να μειώνουμε ποιότητα ανταλλακτικών, επιτυγχάνουμε νέες μειωμένες τιμές
  • μειώνουμε την εργατοώρα μας πάνω από 60%.

Ο “ανταγωνισμός” θέλοντας να προωθήσει όσο το δυνατό χαμηλότερες τιμές, πολλές φορές μειώνει την ποιότητα των παρεχόμενων εργασιών, τόσο στην επισκευή τυχόν εξαρτημάτων (κακή επαναφορά, κακοτεχνίες στην επισκευή, κακή ποιότητα ανταλλακτικών, κακή ποιότητα στα υλικά βαφής, μη οικολογικά κ.λ.π.). Επί της ουσίας, προσπαθώντας να κερδίσουμε καλύτερη τιμή, χάνουμε σε ασφάλεια, σε άνεση και στην τιμή μεταπώλησης του αυτοκινήτου μας.

Εμείς αντιθέτως, μειώνουμε το κέρδος μας και μόνο αυτό, ενώ κρατάμε την ποιότητα των εργασιών μας, των ανταλλακτικών, των υλικών βαφής, στα πιο υψηλά standards της αγοράς.

Εμείς λέμε:

Ναι στην μείωση των τιμών
Όχι στην μείωση των παρεχόμενων υπηρεσιών
Όχι στην μείωση της ποιότητας τους
Όχι στην μείωση της ασφάλειας
Όχι στην μείωση της μεταπώλησης

 

Γιατί και στις δύσκολες στιγμές εμείς θα παραμείνουμε φίλοι.. !!